Πρόθεση μαστού με την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης
info@breastprefixes.gr

Σχετικά με εμάς

Η Ιστορία :

Τον Δεκέμβριο του 2013 Νόσησα με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Ένα Αυτοάνοσο όπου η μόνη θεραπεία πέρα τις φαρμακευτικές, είναι η ηρεμία, η ξεκούραση και καθόλου άγχος.

Η αγάπη μου για την μουσική αρχές καλοκαιριού του 2015, μου γεννήθηκε μια ιδέα.
Της επέτρεψα να γίνει όνειρο. Όταν όμως, βρέθηκαν κι άλλοι, που μοιράστηκαν το ίδιο όνειρο μαζί μου, άρχισε η υλοποίηση και τον Οκτώβριο του 2015 το No1 Web Radio For Disabled ΑμεΑ www.stekiradio.gr «βγήκε αέρα».

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Στο Steki Radio φροντίζουμε:

  • Να περνάμε όμορφα,
  • Να ανταλλάσσουμε απόψεις,
  • Να συζητάμε τα προβλήματά μας και
  • Να προσφέρουμε βοήθεια όπου χρειαστεί!!!

Κι ενώ κατάφερα με αυτόν τον τρόπο να ξεπεράσω την ΣΚΠ, τον Δεκέμβριο του 2017 ήρθα face to face με τον Καρκίνο του Μαστού.

Επιθετικός, Μεταστατικός. Ο Γιατρός μου ήταν κάθετος. Ή μετράς μέρες, ή αφαίρεση “χθες”.

Δεν το σκέφτηκα καν απάντησα αμέσως αφαίρεση. Ήθελα να ζήσω γιατί ήμουν μόνο 47 ετών. Είχα πολλά πράγματα να κάνω ακόμη.

Έγινε η αφαίρεση του δεξιού μαστού και των λεμφαδένων.

Μετά την επέμβαση ακολούθησε το κλασικό πρωτόκολλο. Χημειοθεραπείες 8 κύκλους ανά 14 ημέρες… Βλέπετε ήταν επιθετικός κι έτσι επιθετικά έπρεπε να του φερθώ. Ακτινοβολίες, φάρμακα, κάθε 3 μήνες εξετάσεις, αξονικές, μαστογραφίες, υπέρηχοι, μαγνητικές. Δύσκολα… Όμως άντεξα, πάλεψα και ΚΕΡΔΙΣΑ!!!

Κι έτσι ξαφνικά το 2020 στην πρώτη καραντίνα λόγω Covid, μου γεννήθηκε μια άλλη ιδέα.

Ένα πρόθεμα με την τεχνολογία 3D. Δεν ήξερα καν αν γινόταν.  Το συζήτησα με τους πολύ καλούς μου φίλους Ανδρέα και Δούκα και έπειτα από μια έρευνα 2 ολόκληρων χρόνων, τον Ιανουάριο του 2021 υπογράψαμε την Σύμβαση. Η οικονομική μου κατάσταση δεν επέτρεπε να χρηματοδοτήσω την Έρευνα κι έτσι απευθύνθηκα στην Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου. Αγκάλιασε αμέσως την ιδέα και μέσω του Περιφερειάρχη κου Γιώργου Πατούλη η χρηματοδότηση έγινε από το Περιφερειακό Ταμείο.

Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα, Μάρτιος 2022 όπου ακόμη ένα όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα. Ένα όνειρο που θα βοηθήσει πολλές γυναίκες με μαστεκτομή να αισθανθούν πάλι Πραγματικές Γυναίκες, Μητέρες, Σύζυγοι. Το ψυχολογικό κομμάτι παίζει τεράστιο ρόλο για την πρόοδο του Καρκίνου. Εμείς ερχόμαστε να δώσουμε πίσω την Αυτοπεποίθηση, την Σεξουαλικότητα, την Ψυχολογία της Γυναίκας!!!

Με μια τεχνολογία 3D που επιτρέπει στο πρόθεμα να είναι ελαφρύ, να έχει την αίσθηση και την αφή του φυσιολογικού στήθους, που θα μπορέσει να κάνει μπάνιο στην θάλασσα, να ντυθεί όπως θέλει να πάρει πίσω ένα κομμάτι από το σώμα της που αφαιρέθηκε, και συμβολίζει πάνω από όλα την Μητρότητα.

Πάμε λοιπόν να πάρουμε πίσω τις ζωές μας κορίτσια!!!

Είμαι η Αναστασία Σαραντίδου, ταγμένη στο Εθελοντισμό και στο να μοιράζω Χαμόγελα!!!!

Οι υποστηρικτές μας – Η δύναμή μας

AD 3D Designs
Prootos
Aikor
Dimitris Petrounias
Bergmann Kord
Maria Korinthiou
La Vie en Rose
ipostiriktes07