Πρόθεση μαστού με την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης
info@breastprefixes.gr

Πρόθεση Μαστού με την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης

Περιγραφή

Πρόθεση Μαστού σε σχήμα «δάκρυ». Η πρόθεση έχει τρισδιάστατο σχήμα, και για την κατασκευή του χρησιμοποιείται η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης, με κατάλληλο εκτυπωτή και ρητίνη.

 

Μέσα για την κατασκευή

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε τρισδιάστατος εκτυπωτής ρητίνης. Η ρητίνη είναι ελαστική ώστε το τελικό πρωιών να είναι μαλακό και εύπλαστο. Το χρώμα της ρητίνης μπορεί να αλλάξει ανάλογα τις απαιτήσεις.

breast
breast

Μέγεθος / Χαρακτηριστικά

Η πρόθεση έχει σχήμα δάκρυ το οποίο σχηματίζεται με την κατασκευή δικτυώματος ώστε το τελικό προϊών αν είναι ελαφρύ και να δίνει την δυνατότητα στον αέρα και στο νερό να περνά από μέσα του ανεμπόδιστα. Το δικτύωμα έχει πάχος δοκού 1mm και απόσταση δοκών 6mm οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί σε κλήση 45 μοιρών. Η γωνία του δικτυώματος αλλάζει σύμφωνα με την επιθυμητή ελαστικότητα που θέλουμε να πετύχουμε.

Το πάχος και η απόσταση μπορούν να παραμετροποιηθούν ώστε να αλλάξει η ελαστικότητα της πρόθεσης. Η βάση είναι συμπαγής με πάχος 5mm, έχει οπές σε όλη την επιφάνειά της ώστε να μπορεί να περάσει ο αέρας και το νερό. Οι οπές έχουν διάμετρο 5mm και απόσταση μεταξύ τους 7.5mm, το μέγεθος και η απόσταση αλλάζει ανάλογα με το μέγεθος του τελικού προϊών που θέλουμε να εκτυπώσουμε. Οι οπές έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να μην φτάνουν στην περίμετρο της βάσης.

Οι διαστάσεις αλλάζουν ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε να πετύχουμε.  Ενδεικτικά το μέγεθος της πρόθεσης είναι Μ160 * Π120 * Υ53