Πρόθεση μαστού με την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης
info@breastprefixes.gr

«Flower Blossom»: Νέα σειρά μαγιό για Γυναίκες με Μαστεκτομή από τη Μαρία Κορινθίου (φωτο)

Στην πλαζ Βοτσαλάκια στον Πειραιά, έγινε η παρουσίαση των μαγιό «Flower Blossom» για γυναίκες που έχουν προχωρήσει σε μαστεκτομή, τα οποία σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου με σκοπό την ένταξη τους στην συλλογή της Maria Korinthiou Collection.

Η ιδέα αυτή ξεκίνησε από την Αναστασία Σαραντίδου, η οποία είναι μια γυναίκα που έχει προχωρήσει σε μαστεκτομή και βρήκε κοινό όραμα με την Μαρία Κορινθίου και έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υλοποίησή της.

Το πρόθεμα 3D Breast Prefixes, κατασκευάστηκε από την ομάδα AD3Ddesigns, το οποίο θα μπορεί να τοποθετηθεί στα μαγιό των γυναικών που έχουν περάσει καρκίνο του μαστού και δεν έχουν κάνει αποκατάσταση.

Η Μαρία Κορινθίου σε δηλώσεις της είπε:

«Αγκάλιασα από την πρώτη στιγμή την ιδέα της Αναστασίας. Ρώτησα, έμαθα. Συζήτησα μαζί της και μου είπε ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα για γυναίκες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα να βγουν στην παραλία. Πολλές φορούσαν μπλούζα. Δουλέψαμε λοιπόν πάνω στην ιδέα να φτιάξουμε αυτά τα ειδικά μαγιό. Ξεπεράσαμε τεχνικές δυσκολίες στην παραγωγή και το αποτέλεσμα, μας δικαίωσε. Ονομάσαμε τη σειρά “Flower Blossom”, με λουλούδια που βρίσκονται ανθισμένα μπροστά στο στήθος, περνώντας έτσι ένα συμβολικό μήνυμα».

Τη δράση στήριξε ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας Πειραιά και πρόεδρός του, Ιωσήφ Βουράκης.